Wonen in het groen

Uitzicht op bomen en water. Het gekwaak van eendjes op je terras. Kinderen die boompje klimmen en thuiskomen met mooie herfstbladeren. Wonen in Park Vijfsluizen betekent continu in contact staan met de natuur. We spreken dan ook van een woonpárk in plaats van een woonwijk.

Eén met de natuur

Alle woningen, maar ook de bijbehorende buitenruimtes, zijn natuurinclusief ontworpen. Dat betekent dat ze op een natuurlijke manier opgaan in het landschap. Met groene daken, regentonnen en wadi’s die overtollig regenwater opvangen en afvoeren. Met natuurlijke overgangen tussen tuinen en gemeenschappelijke buitenruimte. En zo min mogelijk stenige verharding, om de hittestress buiten te houden.

Kom tot rust

Park Vijfsluizen is autoluw. Kinderen spelen veilig buiten, gewoon voor de deur, of in de avontuurlijke buitenruimte. Doordat de verkeersdrukte minimaal is, hangt in het park een aangename rust. In plaats van auto’s, hoor je vogels zingen en bijtjes zoemen. Want niet alleen mensen voelen zich lekker in Park Vijfsluizen. Ook dieren zullen hun plek vinden in de talloze bomen, planten en gewassen, veldjes en watertjes die de woningen omringen. De nestkastjes op de gevels zijn speciaal bedoeld voor vogels en vleermuizen. Dat maakt van Park Vijfsluizen een plek die aan alle kanten leeft, en een oase van rust tegelijk.

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.
Ontvang relevante updates over het project Park Vijfsluizen.

Waarom aanmelden?

  • Weet als eerste wanneer de inschrijving start
  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning 

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.