NIEUWBOUW VIJFSLUIZEN

Natuurlijk verrassend wonen in Vlaardingen

Sinds begin jaren 50 was het sportpark Vijfsluizen een begrip in de regio. Op het terrein met onder andere een openluchtzwembad en sporthal heeft menig inwoner uit de regio Rotterdam gesport of zijn eerste zwemles gekregen.

Het “Shell gebouw” is door de tijd aangetast en in vergetelheid geraakt. Maar zowel Heijmans als de Gemeente Vlaardingen zijn van mening dat een gebouw met zo’n rijke historie niet mag verdwijnen en een tweede leven verdient.

Om de daad bij het woord te voegen heeft Heijmans zich over het terrein ontfermt om er een duurzame, toekomstbestendige woonwijk van te maken. In nauwe samenwerking met de gemeente wordt er achter de schermen hard gewerkt om het wonen in het groen gestalte te geven en deze plek de nieuwe hotspot van Vlaardingen te maken.

Gedacht moet worden aan een park omgeving waarin 300 tot 400 woningen worden gerealiseerd in verschillende types. Van ruime rijwoningen tot twee-onder-één-kap woningen aan het water.

De goede ontsluitingsmogelijkheden van het gebied over de weg en per (metro)spoor zorgen ervoor dat het ook ideaal is voor starters, doorstromers op de woningmarkt, en senioren.

Bent u nieuwsgierig naar de plannen, alvast geïnteresseerd in een woning en het meedenken met de ontwikkeling of een ondernemer die kansen ziet in een nieuwe invulling van het Shell gebouw?

Meldt u dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste een update over de ontwikkelingen van Park Vijfsluizen. 

 

Blijf op de hoogte

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.
Ontvang relevante updates over het project Park Vijfsluizen.

Waarom aanmelden?

  • Weet als eerste wanneer de inschrijving start
  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning 

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.