Goede bereikbaarheid

Park Vijfsluizen is de gedroomde plek voor wie in de Randstad werkt, maar graag in het groen woont. Voor forensen is de ligging ideaal: zowel trein- en metrostation Vlaardingen-Oost als de snelweg (A4) bevinden zich op steenworpafstand.

Randstad binnen handbereik

In minder dan een kwartier bereik je het hart van Rotterdam of centrum Den Haag. En dankzij de nieuwe metroverbinding sta je binnen twintig minuten op het strand van Hoek van Holland. Zo geniet je van de lusten, niet de lasten, van wonen in de Randstad.

Met een deelauto op pad

Een eigen auto heb je niet eens nodig. Als bewoner van Park Vijfsluizen kun je gebruik maken van electrische deelauto’s. Ook zijn er deelfietsen, die je zélf kunt meenemen, maar ook kunt uitlenen aan je bezoek. Bijvoorbeeld als je samen een drankje wilt doen in het centrum van Vlaardingen, dat zich op vijf minuten fietsafstand bevindt. Of om een mooie route door de haven te fietsen.

Op deze manier ben je optimaal verbonden met de grootstedelijke omgeving van Park Vijfsluizen, maar kom je altijd weer thuis in het groen. 

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.
Ontvang relevante updates over het project Park Vijfsluizen.

Waarom aanmelden?

  • Weet als eerste wanneer de inschrijving start
  • Blijf op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Ontvang nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning 

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.