Online Start Verkoop Fase A Woensdag 31 maart van 20.00 uur tot 21.30 uur

Online Start Verkoop

Het is zover. De allereerste woningen van Park Vijfsluizen gaan in verkoop! Commercieel manager Hetty van Doorn nodigt je van harte uit om de digitale start verkoop bij te wonen.

De start verkoop is volledig digitaal en te volgen via je je mobiele telefoon, tablet of laptop. Zo kan je op je gemak vanuit huis alle verkoopstukken bekijken en je inschrijven op je favoriete bouwnummers.

Hoe werkt het?

Op woensdag 31 maart van 20.00 uur tot 21.30 uur start de online verkoop van ruim 80 woningen uit Fase A. In een korte video vertellen we je over de verschillende woningtypes, de inschrijfprocedure, delen we nieuwe impressies en ontdek je wat wonen in Park Vijfsluizen zo fijn maakt. Natuurlijk staat ook het verkoopteam digitaal voor je klaar om je te helpen met je vragen. 

Na de video is de inschrijving geopend en kun je alle verkoopstukken (brochure, prijslijsten en technische omschrijving) op je gemak bekijken via onze website. Je hebt vervolgens tot woensdag 14 april 23.00 uur de tijd om je in te schrijven op je favoriete bouwnummers. Hierna volgt de toewijzing en beginnen we met de eerste verkoopgesprekken. 

Meld je aan

Ben jij geïnteresseerd in één van de woningen uit Fase A? Meld je dan aan voor de online start verkoop.

Aanmelden Start Verkoop

 

Online Start Verkoop - Fase A
Meld je aan voor voor de Online Start Verkoop van Fase A via onderstaand formulier.

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.